Liv Ida LivIda.dk


Start - Home
Billeder fra dit liv - 2010
Billeder fra dit liv - 2009
Billeder fra dit liv - 2008
Billeder fra dit liv - 2007
Dine kammerater
Dine dyr
Dit navn Liv Ida
Din dåb
Din fødsel
Liv før år 0
Et eventyr om Ida
Babybog

Din dåb

Kære Liv Ida
Din dåb fandt sted søndag den 7. oktober 2007 i Thorning Kirke - knapt fire måneder efter at du blev født. Vejret var solrigt og lunt til trods for, at vi var midt i efteråret.
Vores familie og venner fra Frankrig, Norge og Danmark ankom fra om fredagen og alle var glade og spændte på dagen.

Selve gudstjenesten startede klokken ni, hvor alle var på plads. Du, din gudmor Lene, Mamma og far ventede ude i våbenhuset til omkring kvart over ni, da præsten kom ud og hentede os ind. Hele menigheden stod op og hilste lille dig velkommen.
Du var klædt i familiens dåbskjole, der er omkring et hundrede og tyve år gammel. Din mamma og din besta og mange andre i familien er blevet døbt i den kjole. Du tog det ganske stille og roligt. Ganske nysgerrig og meget interesseret i alle de fremmede mennesker der var tilstede. Din gudmor var lidt nervøs for, hvordan du skulle opføre dig, men det var der heldigvis slet ikke grund til.

Vi stod ved døbefonden sammen med dine to faddere, Jette og Inger, og selve dåben gik lige efter bogen. Din Storesøster tørrede dit hoved, efter at du var blevet døbt, Det var hun vældig stolt over.
Nu er både hun og du døbt - om I så vil bekræfte dåben ved konfirmation senere hen, er op til jer selv at afgøre.


 

Efter et par gode salmer var det tid at gå ud af kirken igen. Vi stod igen i våbenhuset og alle fra kirken havde mulighed for at hilse på dig og os. Mange af naboerne var også mødt frem.

Efter gudstjenesten fik vi lejlighed til at fotografere dig sammen med præsten og resten af deltagerne i din dåb. Du tog alt med knusende ro. Ganske nysgerrig på, hvad der foregik omkring dig. Det er jo ingen sag at døbe dig, når du var så dejlig stille. Til forskel for dagligdagen...

Efter kirken var der lidt tid hjemme til at slappe af i, før vi alle kørte til den gamle Svostrup Kro fra 1834 og spiste en god dansk frokost. Især for vores franske del af familien, var det lidt nyt at spise sådan - anderledes mad, men alle så ud til at kunne lide det. Du sad for første gang i høj barnestol og så ud til at nyde det ganske meget. Her kunne du se alle og vifte med armene. Til stor lykke for dig selv og omgivelserne.
Svostrup kro hjemmeside - klik her

Efter frokosten kørte vi igen hjem. Her var det tid for en lille lur til dig - en morfar som vi kalder det. Imens samledes vi, familien og naboerne på vejen, til kaffe og dejlige kager klokken tre. Vi havde her et par hyggelige timer, hvor dåben og alle mulige andre ting blev talt igennem.

Du fik utroligt mange smukke og dejlige gaver fra alle! Gaver du også som stor pige og voksen vil kunne glæde dig over.
Mamma og far takker endnu en gang alle gæsterne for de pragtfulde dåbsgaver. Den største af alle var dog at kunne være samlet med familien og venner og sammen fejre din dåb!

 

 

Om aftenen hyggede vi os med en god middag og slappede af alle sammen. Jeg tror ikke, at nogen gik sultne i seng... ej heller du. Du var fantastisk hele dagen. Sød, mild og glad!

Allerede mandag måtte vi spredes for alle vinde. Nord, syd, øst og vest. Selv far måtte rejse til Belgien i forbindelse med job. Fra det ene øjeblik at være samlet og dernæst rejse så brat er lidt kedeligt, men desværre nødvendigt, når vi nu bor så spredt alle sammen. At vi kunne samles i den weekend var trods alt et stort under.

Kære Liv Ida, det var for Storesøster, Mamma og far en stor dag at du blev døbt og vi håber at denne dåb vil give dig indhold og glæde i dit liv.

Kærligst dine forældre

Tænd for Højttalerne


Der er halvanden
Milliarder stjerner i Himmelrummet,
og så vidt man ved halvanden
Milliard
Menneskevæsner på jord. Lige mange af hvert... Mennesket fødes under sin stjerne...
Hvert sekund fødes en menneskesjæl til Verden...
Et nyt lys tændes...

Ditte menneskebarn
af Martin A. Nexø, 1917Copyright © 2007-2011
All rights reserved
Liv Ida
www.livida.dk

www.mitchi.dk www.knaldtilbud.dk www.slagtilbud.dk www.mirakelpriser.dk www.sparsom.dk www.webrotation.dk www.diodenet.dk www.lowenergy.dk www.lowpower.dk www.lysshop.dk www.softlight.dk www.blichfang.dk www.lommebog.dk www.thorningby.dk www.fjordnorge.dk www.livida.dk www.yasmina.dk www.jotne.dk www.scantrold.dk http://samvaersforening.glemsom.dk http://bellahojskole.glemsom.dk/  www.glemsom.dk www.livida.dk www.kiksetjulelys.dk www.fotoalarm.dk

Sidst opdateret
04.12.2010
Stop børneporno på  Internettet - klik her