Liv Ida LivIda.dk


Start - Home
Billeder fra dit liv - 2010
Billeder fra dit liv - 2009
Billeder fra dit liv - 2008
Billeder fra dit liv - 2007
Dine kammerater
Dine dyr
Dit navn Liv Ida
Din dåb
Din fødsel
Liv før år 0
Et eventyr om Ida
Babybog

30/3-2010

Kære alle sammen

Jeg har altså haft en meget underlig tur med min familie! Jeg har påskeferie fra børnehaven, så jeg inviterede dem på tur til Thyborøn! Det tog en krig at køre derop og jeg kørte i så lang tid, at vi måtte stoppe og tisse undervejs! Jeg så fisk, kæmpebølger og spiste i en fiskerbåd, der lå på hovedet - dét var da en mærkelig tur!


Det er ikke mig!

I Thyborøn sagde far og Mamma, at der var noget der hed Jyllands Akvariet med en masse fisk jeg kunne røre ved - og det var der! Alle mulige mærkelige fisk og de var levende og ville spise mig! Jeg så hajer og rørte ved dem og krabber. De var altså meget underlige. Der var firkantede fisk og lange som en haveslange. Nogle kunne jeg slet ikke se, for de gemte sig i sandet. Jeg har aldrig set noget lignende i mit liv. Det var meget spændende, men lidt farligt og mærkeligt. Det bedste var nu, at jeg kunne tegne, lege i sandkasse og få is!
Faktisk tror jeg ikke Mina, Mamma og far kunne navnene på alle fiskene! Tænk, Mina og Mamma lod fiskene bide dem i fingrene.Da vi havde gået rundt i akvariet i et par timer, gik vi videre over til Kystcentret, der ligger lige ved siden af. Det var spændende, fordi jeg også her kunne røre ved alt muligt. Jeg eeeeelsker når man må pille! Jeg så hvordan vind og vejr laver bølger, flytter sand og meget andet. Jeg legede med bølgemaskiner, vand og sæbebobler - kæmpestort!

Og nu kommer vi altså til det mest mærkelige, som jeg nogensinde har oplevet! Vi spiste inde i en kæmpe båd..., der vendte på hovedet! Vi fik lækker mad - alt det vi kunne spise! Med en masse fisk! Jeg skulle ikke nyde noget, så jeg bestilte røde pølser... det ved man da hvad er!

Efter alle de oplevelser sov jeg hele vejen hjem - tror nok jeg drømte lidt om de mærkelige fisk...

Tænd for Højttalerne


Der er halvanden
Milliarder stjerner i Himmelrummet,
og så vidt man ved halvanden
Milliard
Menneskevæsner på jord. Lige mange af hvert... Mennesket fødes under sin stjerne...
Hvert sekund fødes en menneskesjæl til Verden...
Et nyt lys tændes...

Ditte menneskebarn
af Martin A. Nexø, 1917Copyright © 2007-2011
All rights reserved
Liv Ida
www.livida.dk

www.mitchi.dk www.knaldtilbud.dk www.slagtilbud.dk www.mirakelpriser.dk www.sparsom.dk www.webrotation.dk www.diodenet.dk www.lowenergy.dk www.lowpower.dk www.lysshop.dk www.softlight.dk www.blichfang.dk www.lommebog.dk www.thorningby.dk www.fjordnorge.dk www.livida.dk www.yasmina.dk www.jotne.dk www.scantrold.dk http://samvaersforening.glemsom.dk http://bellahojskole.glemsom.dk/  www.glemsom.dk www.livida.dk www.kiksetjulelys.dk www.fotoalarm.dk

Sidst opdateret
04.12.2010
Stop børneporno på  Internettet - klik her