Liv Ida LivIda.dk


Start - Home
Billeder fra dit liv - 2010
Billeder fra dit liv - 2009
Billeder fra dit liv - 2008
Billeder fra dit liv - 2007
Dine kammerater
Dine dyr
Dit navn Liv Ida
Din dåb
Din fødsel
Liv før år 0
Et eventyr om Ida
Babybog

31/8-2009

Kære alle sammen!

www.livida.dk (C)

Imens storesøster er i Norge, har jeg været på ferie på Bornholm med Mamma og Far! Det har bare været verdens dejligste ferie!

Jeg så video i bilen for første gang - tænk alle min favoritfilm var med og jeg kunne bare sidde i min autostol og se dem - det var lykke og vist også dejligt for mine forældre, for jeg var jo helt stille!
Vi sejlede med hurtigfærge fra Sverige og til øen. Jeg var lige ved at blæse væk, når min far tog mig med ud på dækket! Fint at Far holdt godt fast, for det var lidt skummelt at stå derude. Håret var ved at blæse af mig!

På Bornholm boede vi et sted, hvor jeg fik mit helt eget værelse. Dejligt at kunne trække sig tilbage i fred og ro, når jeg skulle sove. Jeg så hver dag gæs der gik rundt på græsset foran vinduet og der boede en kat under trappen til huset! Der boede også en masse andre mennesker, så jeg fik hilst på en hel masse. Jeg er rigtig god til at charme mig ind hos dem.

Vi besøgte en masse ting på øen. Jeg var i Joboland/Brændegårdshaven med en masse legeredskaber og søde dyr. Der var både aber og kaniner og en hel masse andre dyr. Jeg fik rutsjet, løbet, hoppet, sejlet og meget meget mere!


De har nogle sjove kirker derovre - næsten helt runde!

Flere gange var vi inde på borge - store og små, det var spændende! Her har boet mennesker i mange år.

Kan du se mig?

 

Nede på Dueodde legede jeg i verdens dejligste sandkasse og soppede rundt i vandet... skøøøønt!


Vi var ude og sejle til Helligdomsklipperne og bagefter besøgte vi også en park med sommerfugle. De var altså bare så flotte og STORE! Manden der viste rundt, blev bidt i øret af sin papegøje... fnis, den var lidt bøllet.

Jeg fik spist masser af is - det er de gode til at lave på Bornholm og så kalder de det Krølle Bølle Is... næsten det samme som far kalder mig! Her har jeg samlet mine spisebilleder...


Det mærkeligste i hele verden var altså Ekkodalen. Her bor der en lille pige helt alene! Hver gang jeg råbte til hende, så svarede hun - DET var underligt

Billeder fra nogle af vores andre ture på Bornholm

God sommer til jer alle!

Tænd for Højttalerne


Der er halvanden
Milliarder stjerner i Himmelrummet,
og så vidt man ved halvanden
Milliard
Menneskevæsner på jord. Lige mange af hvert... Mennesket fødes under sin stjerne...
Hvert sekund fødes en menneskesjæl til Verden...
Et nyt lys tændes...

Ditte menneskebarn
af Martin A. Nexø, 1917Copyright © 2007-2011
All rights reserved
Liv Ida
www.livida.dk

www.mitchi.dk www.knaldtilbud.dk www.slagtilbud.dk www.mirakelpriser.dk www.sparsom.dk www.webrotation.dk www.diodenet.dk www.lowenergy.dk www.lowpower.dk www.lysshop.dk www.softlight.dk www.blichfang.dk www.lommebog.dk www.thorningby.dk www.fjordnorge.dk www.livida.dk www.yasmina.dk www.jotne.dk www.scantrold.dk http://samvaersforening.glemsom.dk http://bellahojskole.glemsom.dk/  www.glemsom.dk www.livida.dk www.kiksetjulelys.dk www.fotoalarm.dk

Sidst opdateret
04.12.2010
Stop børneporno på  Internettet - klik her