Liv Ida LivIda.dk


Start - Home
Billeder fra dit liv - 2010
Billeder fra dit liv - 2009
Billeder fra dit liv - 2008
Billeder fra dit liv - 2007
Dine kammerater
Dine dyr
Dit navn Liv Ida
Din dåb
Din fødsel
Liv før år 0
Et eventyr om Ida
Babybog

30/11-2009

Kære alle sammen!

Liv Ida i Norge 2009 www.livida.dk (C)

Liv Ida i Norge 2009 - www.livida.dk (C)

Jeg har været på weekendtur med 'Mina, Mamma og Far i Norge! Vi var oppe på Wadahl Højfjeldshotel ved Gålå. En af mine tanter og onkler ejer det og det er enormt stort. Det ligger helt oppe i 933 meters højde, godt jeg ikke faldt ned! Vi skulle fejre en af mine tanters fødselsdag - hun blev 70 år!
Vi sejlede til Norge og kørte resten af vejen i bilen. Jeg havde en pragtfuld tur på færgen, hvor vi alle sammen sov i kahyt og spiste en masse dejlig mad i restauranterne! Jeg kørte selv i racerbil og optrådte på scenen på færgen. Jeg tror min familie var meget stolte af mig... Far og Mamma fik hygget sig og var oppe og se show, imens passede 'Mina mig.


 

Der var en masse sne deroppe, som jeg fik leget i og med - det var meget koldt! Det var stort, for jeg kan ikke huske sne fra mine første år... jeg er jo ikke så gammel som far endnu! Jeg fik også brugt min kælk og prøvede selv at køre ned af fjeldet... en lille smule - det var vildt! :-)

Det var dejligt at møde min norske familie - jeg er blevet kysset, krammet, nusset og klappet en hel masse!!! Det var skøøønt, jeg kan godt lide at charmere dem alle!
Resten af familien havde en hel masse fætre og kusiner med, så vi legede overalt! :-) Mamma og Far havde lidt svært ved at finde mig indimellem - fnis! Jeg fik hilst på mine onkler og tanter og selvfølgelig BESTA!

Tænd for Højttalerne


Der er halvanden
Milliarder stjerner i Himmelrummet,
og så vidt man ved halvanden
Milliard
Menneskevæsner på jord. Lige mange af hvert... Mennesket fødes under sin stjerne...
Hvert sekund fødes en menneskesjæl til Verden...
Et nyt lys tændes...

Ditte menneskebarn
af Martin A. Nexø, 1917Copyright © 2007-2011
All rights reserved
Liv Ida
www.livida.dk

www.mitchi.dk www.knaldtilbud.dk www.slagtilbud.dk www.mirakelpriser.dk www.sparsom.dk www.webrotation.dk www.diodenet.dk www.lowenergy.dk www.lowpower.dk www.lysshop.dk www.softlight.dk www.blichfang.dk www.lommebog.dk www.thorningby.dk www.fjordnorge.dk www.livida.dk www.yasmina.dk www.jotne.dk www.scantrold.dk http://samvaersforening.glemsom.dk http://bellahojskole.glemsom.dk/  www.glemsom.dk www.livida.dk www.kiksetjulelys.dk www.fotoalarm.dk

Sidst opdateret
04.12.2010
Stop børneporno på  Internettet - klik her