Liv Ida LivIda.dk


Start - Home
Billeder fra dit liv - 2010
Billeder fra dit liv - 2009
Billeder fra dit liv - 2008
Billeder fra dit liv - 2007
Dine kammerater
Dine dyr
Dit navn Liv Ida
Din dåb
Din fødsel
Liv før år 0
Et eventyr om Ida
Babybog

 

15/6-2009

Kære alle sammen!!!

Liv Ida 2 årDet har været en travl periode for mig! Jeg øver mig på at sige farver og lange sætninger. Det med farver er jeg god til nu - kan faktisk en hel del. Men, jeg kan bedst lide lilla og blå, for de er gode at udtale. Jeg elsker at tegne og har fået scannet mine sidste billeder ind fra i år. De er bare så GODE. Jeg ved helt præcist, hvad de forestiller!

Det med de lange sætninger er sjovt. Ord kan sættes sammen på så mange måder, så jeg finder indimellem selv på nye variationer. Far og Mamma er rimeligt gode til at forstå mig og griner meget.
Jeg elsker at læse i bøger... Jeg kan godt sidde for mig selv og læse højt, især når de andre har læst bogen to hundrede gange for mig i forvejen. Det er bare sjovt!

Jeg elsker også at lege "gemmeleg". Går ud af døren i køkkenet, rundt omkring stuen og retur ind igennem den anden dør til køkkenet. Far og Mamma bliver utroligt overrasket hver gang, så jeg gør det gerne ti gange, for at få dem til at le!

Forleden underholdt jeg mine forældre med at låse mig inde på toilettet - vupti, så havde jeg drejet nøglen. Jeg ønskede faktisk lidt privatliv. Mamma blev lidt nervøs og far kunne sige nogle sjove ord - de var helt nye for mig!
Imens de forsøgte at få mig ud, gik jeg i gang med at undersøge alle skufferne på badeværelset. Endelig havde jeg chancen - ingen til at afbryde mig, øj det var spændende. Desværre fik far låsen op på et par minutter og så var den fest slut...

Jeg er i gæstedagpleje i øjeblikket i nabobyen. Det var lidt hårdt i starten for jeg ved jo, at mine forældre vil savne mig meget, så jeg græd lidt når de gik... og så var det ellers ind og lege med mine nye kammerater og hygge med Birthe. Nu går det bare rigtigt godt og jeg har allerede sidste dag i morgen. Så hedder det ferie med min familie!

God sommer til jer alle!

Tænd for Højttalerne


Der er halvanden
Milliarder stjerner i Himmelrummet,
og så vidt man ved halvanden
Milliard
Menneskevæsner på jord. Lige mange af hvert... Mennesket fødes under sin stjerne...
Hvert sekund fødes en menneskesjæl til Verden...
Et nyt lys tændes...

Ditte menneskebarn
af Martin A. Nexø, 1917Copyright © 2007-2011
All rights reserved
Liv Ida
www.livida.dk

www.mitchi.dk www.knaldtilbud.dk www.slagtilbud.dk www.mirakelpriser.dk www.sparsom.dk www.webrotation.dk www.diodenet.dk www.lowenergy.dk www.lowpower.dk www.lysshop.dk www.softlight.dk www.blichfang.dk www.lommebog.dk www.thorningby.dk www.fjordnorge.dk www.livida.dk www.yasmina.dk www.jotne.dk www.scantrold.dk http://samvaersforening.glemsom.dk http://bellahojskole.glemsom.dk/  www.glemsom.dk www.livida.dk www.kiksetjulelys.dk www.fotoalarm.dk

Sidst opdateret
04.12.2010
Stop børneporno på  Internettet - klik her