Liv Ida LivIda.dk


Start - Home
Billeder fra dit liv - 2010
Billeder fra dit liv - 2009
Billeder fra dit liv - 2008
Billeder fra dit liv - 2007
Dine kammerater
Dine dyr
Dit navn Liv Ida
Din dåb
Din fødsel
Liv før år 0
Et eventyr om Ida
Babybog


18/10-2008

Hej med jer!
Jeg er fyldt 16 måneder nu og har været på en dejlig ferie nede hos min familie i Valbonne ved Nice! Jeg skulle jo afprøve mit nye pas. Jeg rejste med fly til Frankfurt og videre til Nice. Det tog næsten en hel dag og jeg underholdt alle i flyene og i lufthavnene med sang, dans og masser af anden optræden, så jeg var helt træt om aftenen.
I Nice har de nogle underlige træer uden grene - Far og Mamma kaldte dem for palmer. Der var solskin hver dag og det var dejligt varmt. Jeg soppede i Middelhavet, men det var lidt skummelt, for vandet prøvede at tage mine fødder!... det er altså det største badekar, jeg nogensinde har set! Godt vi ikke skulle fylde det med vand.
Det var dejligt at hilse på hele min familie igen. Tænk, de havde fået en lille sort/hvid og brun hund, den hed Ricco og var næsten ligeså gammel som mig i hundealder. Jeg prøvede at fange den, men den løb sin vej, når den så mig - underligt.

www.livida.dk (C)

Jeg har smagt en masse dejlig mad og gået lange ture med min familie. De fik masser af motion ved at skubbe min klapvogn op og ned af bjergene. Min far havde nogle sjove farver i ansigtet en gang imellem og måtte sidde og drikke kaffe på små cafeer efterfølgende. Jeg forstår det ikke, for jeg var slet ikke svedt af alle strabadserne.
Vi fejrede Marius fødselsdag dernede. Jeg holder meget af ham, for han kan lave så mange sjove lyde og laver tit skæg med mig, så jeg jubler og smiler.
Bedstefar og Anne Lise kørte os rundt, så vi så en masse spændende ting. Vi så blandt andet mennesker, der fløj rundt om bjerget vi stod på, i deres dyner - helt vild underligt! Det skal jeg også prøve, når jeg bliver stor!

Tænd for Højttalerne


Der er halvanden
Milliarder stjerner i Himmelrummet,
og så vidt man ved halvanden
Milliard
Menneskevæsner på jord. Lige mange af hvert... Mennesket fødes under sin stjerne...
Hvert sekund fødes en menneskesjæl til Verden...
Et nyt lys tændes...

Ditte menneskebarn
af Martin A. Nexø, 1917Copyright © 2007-2011
All rights reserved
Liv Ida
www.livida.dk

www.mitchi.dk www.knaldtilbud.dk www.slagtilbud.dk www.mirakelpriser.dk www.sparsom.dk www.webrotation.dk www.diodenet.dk www.lowenergy.dk www.lowpower.dk www.lysshop.dk www.softlight.dk www.blichfang.dk www.lommebog.dk www.thorningby.dk www.fjordnorge.dk www.livida.dk www.yasmina.dk www.jotne.dk www.scantrold.dk http://samvaersforening.glemsom.dk http://bellahojskole.glemsom.dk/  www.glemsom.dk www.livida.dk www.kiksetjulelys.dk www.fotoalarm.dk

Sidst opdateret
04.12.2010
Stop børneporno på  Internettet - klik her