Liv Ida LivIda.dk


Start - Home
Billeder fra dit liv - 2010
Billeder fra dit liv - 2009
Billeder fra dit liv - 2008
Billeder fra dit liv - 2007
Dine kammerater
Dine dyr
Dit navn Liv Ida
Din dåb
Din fødsel
Liv før år 0
Et eventyr om Ida
Babybog


9/11-2008

Hej med jer!

I dag er jeg fyldt 17 måneder og det har vi fejret med en rigtig fin tur til Ferskvandsakvariet i Silkeborg. Det var spændende, for jeg kunne røre ved fiskene, fodre dem med muslinger og forsøge at få dem med hjem. Det måtte jeg nu bare ikke for Mamma... øv!
Jeg har set levende fisk (nogen af dem så rigtig sure ud), oddere, rotter, insekter, vaskebjørne, mink, ål, bævere (lignede far, når han bygger på huset), hugorme, frøer og padder og mange andre spændende dyr! Jeg var akkurat ligeså våd som alle fiskene, da vi tog hjem. Min søster blev spist af en gedde - men heldigvis kom hun ud af dens mave igen! Jeg fik også hevet i følehornene på et kæmpeinsekt... jeg tror den blev sur. Odderne spiste hanekyllinger og fisk, stakkels dem...!
Da vi kom hjem, fik vi kage - min livret - og hyggede, imens det regnede og næsten alle bladene faldt af træerne udenfor. Far siger, at det bliver vinter og at der kommer sne - aner ikke hvad det er, men det lyder sjovt.

P.S. Det var lidt pinligt at være ude og lege der - Yasmina, Mamma og far fløj rundt i en tovbane og hylede og havde det morsomt! De sagde jeg var for lille til det... men, jeg mener de var for store til det! Hvad må de andre babyer ikke have tænkt!

Tænd for Højttalerne


Der er halvanden
Milliarder stjerner i Himmelrummet,
og så vidt man ved halvanden
Milliard
Menneskevæsner på jord. Lige mange af hvert... Mennesket fødes under sin stjerne...
Hvert sekund fødes en menneskesjæl til Verden...
Et nyt lys tændes...

Ditte menneskebarn
af Martin A. Nexø, 1917Copyright © 2007-2011
All rights reserved
Liv Ida
www.livida.dk

www.mitchi.dk www.knaldtilbud.dk www.slagtilbud.dk www.mirakelpriser.dk www.sparsom.dk www.webrotation.dk www.diodenet.dk www.lowenergy.dk www.lowpower.dk www.lysshop.dk www.softlight.dk www.blichfang.dk www.lommebog.dk www.thorningby.dk www.fjordnorge.dk www.livida.dk www.yasmina.dk www.jotne.dk www.scantrold.dk http://samvaersforening.glemsom.dk http://bellahojskole.glemsom.dk/  www.glemsom.dk www.livida.dk www.kiksetjulelys.dk www.fotoalarm.dk

Sidst opdateret
04.12.2010
Stop børneporno på  Internettet - klik her