Liv Ida LivIda.dk


Start - Home
Billeder fra dit liv - 2010
Billeder fra dit liv - 2009
Billeder fra dit liv - 2008
Billeder fra dit liv - 2007
Dine kammerater
Dine dyr
Dit navn Liv Ida
Din dåb
Din fødsel
Liv før år 0
Et eventyr om Ida
Babybog

9/6-2008

Hej med jer!
Jeg er nu et år gammel! Jeg er vist nok 366 dage gammel og det har noget med skudår at gøre, men jeg forstår det ikke. Hovedsagen er, at jeg næsten er voksen! Jeg går rundt overalt med støtte op af møbler og vægge og lidt uden... men, det er meget meget svært at få benene til at makke rette, sommetider går de den modsatte vej! - og jeg bliver sur!

Jeg er blevet fejret hele weekenden og i dag - skønt med al den opmærksomhed! Vejret har været rigtig varmt, ligesom da jeg blev født. Alle mine naboer har flaget for mig hele dagen.
Jeg har fået lagkager - den ene var ligesom min yndlingskanin og den anden var ligesom mig - far kalder mig sin lille løveunge. Og alle har givet mig dejlige gaver. Tænk jeg har fået gaver fra en masse i Danmark, Frankrig og Norge - jeg nyder både tøj og legetøj - tak til jer alle sammen!

P.S. Jeg fik også gaver fra vores dyr! Eller kom jeg bare til at tage Kiwis pind? Ups - godt han er så tålmodig med mig.

Tænd for Højttalerne


Der er halvanden
Milliarder stjerner i Himmelrummet,
og så vidt man ved halvanden
Milliard
Menneskevæsner på jord. Lige mange af hvert... Mennesket fødes under sin stjerne...
Hvert sekund fødes en menneskesjæl til Verden...
Et nyt lys tændes...

Ditte menneskebarn
af Martin A. Nexø, 1917Copyright © 2007-2011
All rights reserved
Liv Ida
www.livida.dk

www.mitchi.dk www.knaldtilbud.dk www.slagtilbud.dk www.mirakelpriser.dk www.sparsom.dk www.webrotation.dk www.diodenet.dk www.lowenergy.dk www.lowpower.dk www.lysshop.dk www.softlight.dk www.blichfang.dk www.lommebog.dk www.thorningby.dk www.fjordnorge.dk www.livida.dk www.yasmina.dk www.jotne.dk www.scantrold.dk http://samvaersforening.glemsom.dk http://bellahojskole.glemsom.dk/  www.glemsom.dk www.livida.dk www.kiksetjulelys.dk www.fotoalarm.dk

Sidst opdateret
04.12.2010
Stop børneporno på  Internettet - klik her