Liv Ida LivIda.dk


Start - Home
Billeder fra dit liv - 2010
Billeder fra dit liv - 2009
Billeder fra dit liv - 2008
Billeder fra dit liv - 2007
Dine kammerater
Dine dyr
Dit navn Liv Ida
Din dåb
Din fødsel
Liv før år 0
Et eventyr om Ida
Babybog

9/12-2008

Hej med jer!

I dag er jeg 549 dage - eller halvanden år! Som tiden dog flyver, når man er i godt selskab med mig...
Det er blevet jul og det synes jeg er rigtigt rigtigt spændende. Jeg har fået gaver 1. og 2. advent og er blevet ekspert i at åbne dem. Hver en lille bid papir jeg piller af, giver jeg til den nærmeste ved siden af mig. Det tager sin tid.
Og tænk, jeg har også fået min egen julekalender med chokolade i. Den spiser jeg med stort velbehag - plus at jeg ofte får overtalt far til at give mig hans julekalenderchokolade! Far siger at jeg tigger - men, jeg er godt tilfreds, jeg må jo spille på at jeg er så lille, kær og sød. Jeg vil prøve om det også kan lykkes fra Storesøster og Mamma.

Skulle du komme forbi, kan jeg godt servere julekage og te til dig, for nu har jeg mit eget stel. Men, du skal komme alene, for der er kun to kopper!
Jeg var til julemarked med Yas og Far. Det var dejligt. Ud at køre i stor hestevogn med julemanden og hans nissehjælper. Vi var rundt i hele byen og jeg kan sige prrrruuuh ligesom hestene. Jeg fik hilst på masser af julenisser rundt omkring mig - og Storesøster gav mig sodavand og æbleskiver - hvad kan man ønske sig mere?

Hvis ikke du kan se mine billeder, så mangler du måske at installere Java på din PC...

Tænd for Højttalerne


Der er halvanden
Milliarder stjerner i Himmelrummet,
og så vidt man ved halvanden
Milliard
Menneskevæsner på jord. Lige mange af hvert... Mennesket fødes under sin stjerne...
Hvert sekund fødes en menneskesjæl til Verden...
Et nyt lys tændes...

Ditte menneskebarn
af Martin A. Nexø, 1917Copyright © 2007-2011
All rights reserved
Liv Ida
www.livida.dk

www.mitchi.dk www.knaldtilbud.dk www.slagtilbud.dk www.mirakelpriser.dk www.sparsom.dk www.webrotation.dk www.diodenet.dk www.lowenergy.dk www.lowpower.dk www.lysshop.dk www.softlight.dk www.blichfang.dk www.lommebog.dk www.thorningby.dk www.fjordnorge.dk www.livida.dk www.yasmina.dk www.jotne.dk www.scantrold.dk http://samvaersforening.glemsom.dk http://bellahojskole.glemsom.dk/  www.glemsom.dk www.livida.dk www.kiksetjulelys.dk www.fotoalarm.dk

Sidst opdateret
04.12.2010
Stop børneporno på  Internettet - klik her